FEESTELIJK VOORGERECHT KOUD

Parmaham met cavaillon | |
Garnalencocktail | |
Carpaccio van rundfilet | |
Carpaccio van tonijn | |
Carpaccio van zalm | |
Vitello tonato met garnituur | |
Speels duet van blozende tomaat met garnaal en krab | |
Bordje uit het noorden: Gerookte zalm, gerookte forel, gerookte heilbot | |
Carpaccio van rundspastrami met rucola en parmezan | |
Fijnproeversbordje van het huis: Gerookte zalm, foie gras, scampi, wildpastei, garnalen en gemengde sla | |
Gerookte Schotse zalmschotel |
- APERITIEFHAPJES
- FEESTELIJK EXTRA
- FEESTELIJK HOOFDGERECHT GEVOGELTE
- FEESTELIJK HOOFDGERECHT VIS
- FEESTELIJK HOOFDGERECHT VLEES
- FEESTELIJK HOOFDGERECHT WILD
- FEESTELIJK KALKOEN
- FEESTELIJK VOORGERECHT WARM
- FEESTELIJKE DESSERTS
- FEESTMENU’S
- FEESTSCHOTELS
- GROENTENSCHOTELS
- LUXE VLEESASSORTIMENT KALF
- LUXE VLEESASSORTIMENT LAM
- LUXE VLEESASSORTIMENT RUND
- LUXE VLEESASSORTIMENT WILD
- SAUZEN & GARNITUREN
- SOEPEN