Selecteer een pagina

FEESTELIJKE DESSERTS

SOIRÉE GEBAK

Panna cotta
Glaasje Rudolph
Glaasje kirr royal
Glaasje Piemonté
Glaasje tropical
Biscuit marsepein
Yoghurt-mango
Biscuit marsepein
Mini aardbei-fruit tarteletje
Javanais
Meringue

 

DIVERS GEBAK

Bokkenpoten
Petits fours
Reebokpoten
Bernadins
Dessertkoekjes

 

Eindjaarsgebak

Van 4 tot 14 personen

RUDOLPH
Luchtige cheescake mousse, met een frisse coulis van blauwe bessencoulis, afgewerkt met een pittige donkere chocolade mousse.

PIEMONTE
Chocolade-caramelmousse op een koekje van hazelnoot biscuit en een zachte praliné cremeux.

OPERA
Miserable van pistache, pistache crème, afgewerkt met een caramel genache.

TROPICAL
Luchtige amandel biscuit met een mousse van limoen en yoghurt met een friszurige coulis van tropische vruchten op een krokante bodem.

KIRR ROYAL
Champagne mousse met een coulis van framboos en rode vruchten op een krokante bodem.

 

Kerststronk

Van 2 tot 10 personen

Onze Klassieke Kerst en nieuwjaarstaarten met slagroom Crème au beurre ganache marsepein merengue.

 

Ijsbouches

Van 4 tot 14 personen

Vanille / Vanille
Vanille / Chocolade
Vanille / Mokka
Vanille / Aardbei

 

Ijstaarten

6 personen
DENNEBOOM IJSTAART
Vanille-pistache in kerstvorm.

4 en 6 personen
CHOCOCRISP
Vanille taart met chocolade insert en Choco-krisp krokantje.