FEESTELIJKE DESSERTS

SOIRÉE GEBAK
Panna cotta |
Glaasje Rudolph |
Glaasje kirr royal |
Glaasje Piemonté |
Glaasje tropical |
Biscuit marsepein |
Yoghurt-mango |
Biscuit marsepein |
Mini aardbei-fruit tarteletje |
Javanais |
Meringue |
DIVERS GEBAK
Bokkenpoten |
Petits fours |
Reebokpoten |
Bernadins |
Dessertkoekjes |
Eindjaarsgebak
Van 4 tot 14 personen
RUDOLPH
Luchtige cheescake mousse, met een frisse coulis van blauwe bessencoulis, afgewerkt met een pittige donkere chocolade mousse.
PIEMONTE
Chocolade-caramelmousse op een koekje van hazelnoot biscuit en een zachte praliné cremeux.
OPERA
Miserable van pistache, pistache crème, afgewerkt met een caramel genache.
TROPICAL
Luchtige amandel biscuit met een mousse van limoen en yoghurt met een friszurige coulis van tropische vruchten op een krokante bodem.
KIRR ROYAL
Champagne mousse met een coulis van framboos en rode vruchten op een krokante bodem.
Kerststronk
Van 2 tot 10 personen
Onze Klassieke Kerst en nieuwjaarstaarten met slagroom | Crème au beurre | ganache | marsepein | merengue. |
Ijsbouches
Van 4 tot 14 personen
Vanille / Vanille | |
Vanille / Chocolade | |
Vanille / Mokka | |
Vanille / Aardbei |
Ijstaarten
6 personen
DENNEBOOM IJSTAART
Vanille-pistache in kerstvorm.
4 en 6 personen
CHOCOCRISP
Vanille taart met chocolade insert en Choco-krisp krokantje.
- APERITIEFHAPJES
- FEESTELIJK EXTRA
- FEESTELIJK HOOFDGERECHT GEVOGELTE
- FEESTELIJK HOOFDGERECHT VIS
- FEESTELIJK HOOFDGERECHT VLEES
- FEESTELIJK HOOFDGERECHT WILD
- FEESTELIJK KALKOEN
- FEESTELIJK VOORGERECHT KOUD
- FEESTELIJK VOORGERECHT WARM
- FEESTMENU’S
- FEESTSCHOTELS
- GROENTENSCHOTELS
- LUXE VLEESASSORTIMENT KALF
- LUXE VLEESASSORTIMENT LAM
- LUXE VLEESASSORTIMENT RUND
- LUXE VLEESASSORTIMENT WILD
- SAUZEN & GARNITUREN
- SOEPEN