Selecteer een pagina
ITALIAANS BUFFET

ITALIAANS BUFFET

ITALIAANS BUFFET Italiaans buffet €20.20/pp Vittelo tonato Gerookte zalm Parma met meloen Tomaat mozzarella Kip carpaccio Rundscarpaccio Pastrami Tapas 2 soorten pasta met aangepaste vinaigrette en aangepast brood. APERITIEFHAPJES FEESTELIJK EXTRA FEESTELIJK...
BREUGHELTAFEL

BREUGHELTAFEL

BREUGHELTAFEL Breugeltafel €19.50/pp Witte en zwarte beulingen/appelmoes Frikandon met krieken Runds- en varkensgebraad Kippenboutjes Diverse soorten paté Boerenham met meloen Diverse soorten boerekop Ovenspek Mosterdspek Droge worsten Franse kazen Groenten...
KAASSCHOTEL

KAASSCHOTEL

KAASSCHOTEL Een feestelijke kaasschotel met aangepaste Franse, Belgische, Italiaanse en Spaanse kazen smakelijk gepresenteerd op een plank of schotel en afgewerkt met een kleurrijke waaier van noten en vers fruit. Verkrijgbaar als hoofdgerecht of als dessert.  ...
SUPPLEMENT KOUD BUFFET

SUPPLEMENT KOUD BUFFET

SUPPLEMENT KOUD BUFFET Gevulde meloen met krab €4.00/pp Gevulde ananas met zeevruchten €4.00/pp Gerookte forel €3.50/pp Frikandon met kriekjes €3.00/pp Rundscarpaccio €5.00/pp APERITIEFHAPJES FEESTELIJK EXTRA FEESTELIJK HOOFDGERECHT GEVOGELTE FEESTELIJK HOOFDGERECHT...
KOUD BUFFET

KOUD BUFFET

KOUD BUFFET Koud buffet €24.50/pp Gegarneerde gekookte zalm Tomaat met garnaaltjes Gevuld eitje Hespenrolletjes met asperges Gerookte zalm Gebakken kip Runds-en varkensgebraad Perzik met tonijn Parmaham met meloen Assortiment groenten: aardappelsla, wortelen, koolsla,...
LUXE KOUD EN WARM BUFFET

LUXE KOUD EN WARM BUFFET

LUXE KOUD EN WARM BUFFET LUXE KOUD & WARM BUFFET €30.00/pp Gegarneerde gekookte zalm Tomaat gevuld met grijze garnaaltjes Gevulde eitjes met tonijnmousse Gerookte zalm met garnituur Gebakken gamba's met fijne kruiden Beenhesp met asperges Gebakken kippenboutjes...
APERITIEFHAPJES

APERITIEFHAPJES

APERITIEFHAPJES WARM Assortiment warme hapjes – 15 stuks mini-videe / garnaal en kaas /zalm Mini worstenbroodjes Mini pizza Apéro kippenboutje (per 10) KOUD Lepelhapje Borrelglaasje ‘garnaal’ Borrelglaasje ‘viscocktail’ Haringfilet ‘dille’ Mousse met Breydelham...