Selecteer een pagina

Ingrediënten voor 4 personen
900 gr kalfgehakt
1/4 rode peper
1/2 bakje champignons de paris
3 koffielepels gehakte sjalotten
Peterselie
3 koffielepels tomatenpuree
5 sneden gekookte ham
1 teentje knoflook
Ovenschotel

Bereiding
VoorBereiding
Verwarm de oven alvast op 170 °C. Neem een grote schaal en meng het gehakt met
de eieren en het paneermeel. Verdeel het gehakt in drie delen.
Bereiding
Deel 1
verwerk met sjalotten, veel peterselie en de helft van het teentje look
(zeer fijn gesneden)
Deel 2
met tomatenpuree en rode paprika (moet goed rood zien vanwege de puree)
Deel 3
met champignons en de andere helft van de fijngesneden look.
Leg nu laag om laag gehakt met tussen de lagen twee sneden gekookte ham.
Laat het 40 minuten bakken in de hete oven op 170°C.