Selecteer een pagina

Ingrediënten voor 4 personen
twee varkensribben van de carré
2 el honing
1 rode peper
2 el Chinese vijfkruiden (Mengsel van vijf specerijen
peper, kruidnagel, steranijs, kaneel en venkel)
3 teentjes look
4 el balsamicoazijn
1 el zeezout
gemengde sla
VOOR DE DIPSAUS
200 g mayonaise
2 el gesnipperde ui
1 el mosterd
1 tl honing

Bereiding
Snijd het pepertje open en verwijder de zaadjes. Snijd in kleine stukjes.
Pers de teentjes look in een kom en maak een marinade met de honing, rode peper, Chinese vijfkruiden, look, balsamicoazijn en zeezout.
Marineer de ribbetjes 12 uur vooraf.
Grill de ribbetjes gedurende 30 min. op een matige grill.
Maak een dipsausje van de mayonaise, mosterd, honing en de versnipperde uitjes.
Serveer de ribbetjes met de gemengde sla en de dipsaus.