Selecteer een pagina

Ingrediënten voor 4 personen
8 krielaardappelen
3 dl wildfond
1 soeplepel honing
5 cl porto
4 hazenrugfilets
100 g bakmargarine
eekhoorntjesbrood
tijmblaadjes
zwarte truffelschilfers
schilfers Grana Padano

Bereiding
Snijd 8 krielaardappelen in plakjes en bak ze in een oven op 200°C tot ze mooi goudkleurig zijn.
Kook 3 dl wildfond op met 1 soeplepel honing en 5 cl porto en laat voor de helft inkoken.
Kleur 4 hazenrugfilets in 100 g bakmargarine en plaats ze in een voorverwarmde oven van 85°C.
Snijd eekhoorntjesbrood in plakjes en bak ze in de pan van de hazenrug.
Plaats in de oven.
Bestrooi de plakjes eekhoorntjesbrood met tijmblaadjes. Schik op de uiteinden de in schijfjes gesneden hazenrug.
Schik er de krielschijfjes naast en werk af met zwarte truffelschilfers en schilfers Grana Padano.
Werk af met een straal
saus.