Selecteer een pagina

Ingrediënten voor 4 personen
8 lamsboutsneden
2 teentjes look
16 jonge wortelen
16 zilveruitjes
½ witte selder
16 kleine aardappelen
1 citroen
peper en zout
1 eetlepel oregano
verse munt
1 dl olijfolie
bloem
8 vellen stevige aluminiumfolie

Bereiding
Snijd de look in plakjes en stop ze in de lamsboutsneden. Wentel de sneden in gekruide bloem en kleur ze eventjes in hete olijfolie.
Leg de vellen aluminiumfolie open en verdeel er het vlees over.
Snijd alle groenten en verdeel deze over het vlees.
Kruid met peper, zout, oregano en citroensap en verdeel er ook de verse munt over.
Plooi de papillotten zorgvuldig dicht en gaar ze een uur in een oven van 170°C, of gaar ze een half uurtje op een matige barbecue.
Serveer met knapperig brood, tomatensalade en een krachtige rode wijn uit een zonnig land.