Selecteer een pagina

Ingrediënten voor 4 personen
ananas
kasselerrib
peper
rozemarijn
chutney
Marinade
1⁄4 l olie
1 eetlepel mosterd
het sap van 1 citroen
1 mespuntje pili-pili
2 eetlepels paprika
zout
tijm
rozemarijn

Bereiding
Schil een ananas zo dun mogelijk en snijd de houterige stukken weg. Maak 4 plakken ananas goed droog en bestrijk ze met olie.
Wrijf 4 plakken Kasselerrib (of een gewone varkenskotelet) aan beide kanten in met peper en fijngewreven rozemarijn.
Grill de schijven ananas en de Kasselerrib ongeveer 4 minuten aan elke kant.
Schik op een bord, leg de schijven ananas op het vlees en schep wat chutneysaus in het midden van elke plak ananas.
Versier het bord met de pikante marinade
meng 1⁄4 l olie met 1 eetlepel mosterd, het sap van 1 citroen, 1 mespuntje pili-pili, 2 eetlepels paprika, zout, tijm en rozemarijn.