Selecteer een pagina

Ingrediënten voor 4 personen
8 plakjes K-kiproulade met tuinkruiden
100 g geitenkaas
50 g room
½ komkommer
1 sjalot
1 eetlepel fijngesneden dille
groene kruiden
1 bosje waterkers
olijfolie
roux
peper en zout

Bereiding
Snijd de komkommer en het sjalotje heel fijn. Klop de geitenkaas met de room en
meng met de komkommer, sjalot en dille.
Kruid met peper en zout. Leg de plakjes kiproulade op een stuk plasticfolie. Breng
er de geitenkaas op aan en rol het geheel op. Laat opstijven in de koelkast. Kook de
waterkers kort in gezouten water. Mix de waterkers fijn en doe ze door een zeef. Bind de coulis op met wat roux en kruid met peper en zout. Haal de rolletjes uit de
koelkast en snijd ze in plakjes. Schik de plakjes op een bord en werk af met de
groene kruiden en de coulis van waterkers.