Selecteer een pagina

Ingrediënten voor 4 personen
4 kalfslapjes
4 plakjes parmaham
een handvol basilicum
50 g boter
2 dl droge witte wijn
1 dl porto
1 dl room
1 dl bruine fond
5 g truffelsalsa
peper en zout
1 pakje lintpasta
5 cl olijfolie

Bereiding
Sla de kalfslapjes plat en beleg ze met de parmaham en blaadjes gewassen basilicum.
Plooi de lapjes dubbel en steek ze vast met houten prikkers. Bak ze mooi bruin in boter en blus met de wijn en porto. Laat ze zachtjes verder garen, haal ze uit de pan en hou ze warm. Voeg er de room en de bruine fond aan toe. Laat inkoken tot de gewenste dikte en werk de saus af met truffelsalsa, peper en zout.
Kook de pasta beetgaar en meng ze met de olijfolie en truffelsalsa. Verdeel de pasta over de borden, omring met de saus en het versneden vlees.
Versier met een blaadje basilicum.