Selecteer een pagina

Ingrediënten voor 4 personen
1 kg rundstoofvlees
tijm, laurier en rozemarijn
4 wortelen
3 dl rode wijn
½ knolselder
1 theelepel tomatenpuree
1 koolrabi
8 grote aardappelen
1 pastinaak
1 l bruine gevogeltefond
4 kleine rode uien
250 g kleine champignons
1 dl olijfolie
peper en zout

Bereiding
Snijd de groenten in mooie stukken.
Verhit de olijfolie en kleur hierin het vlees snel bruin.
Bak in dezelfde pan achtereenvolgens de selder, koolrabi, wortelen, aardappelen, pastinaak en ui.
Meng de tomatenpuree met de groenten en zet ze onder met de rode wijn.
Laat het geheel eventjes koken en voeg er de gezeefde fond, tijm, laurier en rozemarijn aan toe.
Voeg er het vlees aan toe en laat het zachtjes stoven tot het gaar is.
Bak de champignons in olie. Versier het vlees met de champignons en een takje groen.