Recepten AllTomaat met gekonfijt lam Keurburger Balletjes in tomatensaus Asperge risotto Tiramisu van peperkoek Tomatensoep met meloen en gandaham Meloensalade met spaanse bergham Spaanse kroketjes Kalfsgebraad met dragonsaus Pasta vongolé Gemarineerde ribbetjes met honing Gegrilde lamsbrochette Pikante kasselerrib Spiesje van gegrilde keurslagerham en ananas Gemarineerde kipsaté met grote garnalen Spiesjes van kalfsballetjes met ananas Bruschetta met ham en twee kazen Iberische karbonade gelakt met balsamico Bladerdeeg met chistorra Stifado van kalfsvlees met retsina, olijven en tuinbonen Gevulde kalfsborst met zwezerik, pistaches en walnoten Zuppa inglese met pannetoni en peren in marsala Gewokte kip met sesam, peultjes, asperges en aardappel Kruidige lamsgehaktballetjes met tzatziki Gevulde kipfilet met geitenkaas en basilicum Gröstl Gevulde champignons met gehakt Lamsschouder met witte bonen Paëlla valencia Gilda Stoemp met broccoli en gemengde vleesschotel Kip teriyaki Carpaccio van hertenkalf met beukenzwammen, oud brugge en arganolie Pot-au-feu van parelhoen met look en witte wijn Kruidige zalmburgers met salsa verde Gegratineerde en gevulde flensjes met ricotta, spinazie en prosciutto Tomaten-paprikasoep met verse geitenkaas Varkensjambonneaux met trippel Fazantroulade met gekonfijte rode biet, puree van pastinaak en jonge raapjes Garnalencocktail Saltimbocca met parmaham en koningskruid, lintpasta met salsa van zomertruffel Ijsparfait van chocolade met pimpernoten en koffie Rolletje van kiproulade met romige geitenkaas Clafoutis (warme quiche) van geitenkaas met courgette Carpacciorolletjes met pesto en parmezaanse kaas Konijn met duvel en luikse siroop Soep van fazant met truffelroom Rundgebraad in peperkorst met rodewijnsaus Salade met knapperige kalfszwezerik en truffeldressing Luikse bouletten Witloofrolletjes met ham Zuurkool uit de elzas Gehaktbrood speciaal Witlooftaart met ham Kip piri-piri Tartaar van kalfshaas met parmezaanse kaas en shiso Chocolademousse met vanillesausje Kip met tijm en citroen Pasta al ragù Papillot van lamsbout Lamskroon met een korstje Lamsbout met rozemarijn & honing Lentevinken met boontjes & champignons Lenteburger met dikke frieten & diabolic-saus Indische kipsalade met linzen en waterkers Tortillapizza met gegrilde mergpompoen, ambachtelijk gerookte keurslagerkalkoenfilet en mozzarella Koude venkelsoep met keurbacon Waterzooi onder een dakje van bladerdeeg Speckknödel Asperges met gerookte ham Broccolisalade Italiaans torentje van kalfshaas met oud brugge en basilicum Salade van groene groentjes met fijnkostsalami met graantjesmosterdressing Lentevink met champignons en artisjok Barbecuesaus Kalfslapje met tomaten en mozzarella Verrine van carpaccio Keurboutje, met parmaham en trostomaten Kaaskroketten met beemster Lamsfilet met pesto en rozemarijn in bladerdeeg Verrinne van vitello tonato Cannelloni van parmaham met ricotta Bietensoep met room Cassoulet Reebokpaté met bosvruchten chutney en groene asperges Fazantpaté met mango & gember chutney met een frisse salade Bosduifpaté met kweeperengelei en vijgen Reerug met gevulde appels Zuiderse cassoulet van rund met knolgroenten en rode wijn Hazenrug met eekhoorntjesbrood, truffel en parmezaanse kaas Stoofpotje van ree Puree met alpenspek Varkenshaasje met truffel Rundgebraad in peperkorst met rodewijnsaus Stoofpotje van kalkoen Varkensgebraad in mosterdsaus Gratin met selder en champignons Grootmoeders vleesbrood Vogelnestjes Keurbrochette met pittige tomatensaus Carpaccio van rund Pastasalade met huisgemaakte pesto Lamsvlees van’t spit Gegrilde lendenbiefstuk Varkenskotelet blackwell Ardeens gebraad met mosterdsaus Kipfilet met worteltjes en la ramée Reerug met port Fazant brabançonne Croissant met merguez en kaas Spinazie met belegen beemster Varkenshaasje met beemster Aspergesalade met beemster en truffelvinaigrette Minipasteitjes met beemster Croque monsieur met beemster Verse bolognaisesaus Vleesbrood zoals bij grootmoeder Balletjes in tomatensaus met madeira Lamskroon Keurprimeur met gebakken ui en paprika Gevulde tomaat Gevulde champignons met kruidenkaas en spek Blinde vinken met bruin bier Ardense vinken met spekjes en champignons Wienerschnitzel even anders Gratin van brugse ham, selder en champignons met brugse kaas Uiensoep met oud brugge kaas en bier Varkenskotelet cross & blackwell Gegrilde hamsteak met ananas Hapje van witte pens met geitenkaas en spek Ovengebakken pastaringetjes Zeejuwelen en vermicelli in een pakketje Salade van gebroken spaghetti met tomaten en mozzarella Polpetto – gehaktballetjes op z’n italiaans Kalfslapje met italiaanse alpenham en beemster Pasta met kalkoen Quiche exotique Filet royale: gevulde borstfilet met pompoenpitten, boontjes en oesterzwam Soepje van wild met bospaddenstoelen en truffelschuim Rundstournedos met truffel Salade met paté en abrikozenchutney Paté met sinaasappelsaus Trio van wildpaté met toast en confituur Patrijs met portosaus Wilde eend met sinaasappel Hertenbiefstuk met rode en groene pepersaus Macaroni met brugge rodenbach kaas en italiaanse alpenham Varkenskoteletten met witloof Everzwijnragout Piepkuiken met dragonsaus Parelhoen zoals in treviso Gemengde salade met appel en alpenspek croutons Salade met mozzarella en gedroogd alpenspek Groentenpuree Garnalencocktail met verse zeebrugse garnaaltjes en huisbereide cocktailsaus Tomatensoep, net even anders Hertenfilet met ’grand veneur’-saus Kalkoenrollade met oude portosaus en bospaddestoelen Gegratineerde oester met limoenmousseline Glaasje gevuld met hammousse Zeebrugse aardappel met garnalen en kaviaar Beef wellington Konijnfilets met rozemarijnsaus Asperges met zalm Gevulde kalkoen Hutsepot Stoofpotje van lam met kerrie-ananas & limoen Tompouce van patrijs met morieljes en puree van veldsla In koffie gestoofde peren met parfait van speculaas en heidebittroom Vlaamse carbonades Vol au vent Witloofrolletjes met hesp Hachis parmentier Beemsterburger met preipuree Stoofpotje van rund met bruin bier Hapje van witte pens Rode curry met varkensvlees Ardeens gebraad met mosterdsaus Varkenskotelet met witloof